scharen DANIËL PERES PERFECTION 92005 SOFTGRIP SCHAAR 12 CM

Top schaar, van hoogwaardig staal. Te gebruiken voor langere duur, en makkelijk te slijpen.Stainless steel, made in Solingen, dus top kwaliteit.Kleine handgreep, lengte schaar 12 cm.Doorsnee vingergat 18mm.
Verpakt in kunststof hoesje

€19,95
Beschikbaar
GARDENA MULTIFUNCTIONELE BLOEMENSCHAAR

De GARDENA multifunctionele bloemenschaar is een schaar met vier functies in één: deze schaar kan worden gebruikt om te knippen, vast te houden, doornen te strippen en steeleinden te pletten. De messen van de schaar zijn van roestvrij staal. De garantiepe

€13,95
Beschikbaar
TRINATECH IKEBANA BONZAI SCHAAR

Dankzij de grote comfortabele greep van deze Ikebana Bonzai schaar, is het mogelijk om langer te werken, zonder uw hand over te belasten.

€6,95
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK IKEBANA BONSAI SNOEISCHAAR 16 CM

De Ikebana Bonsai Snoeischaar met papegaaien bek is een lichte schaar speciaal ontworpen voor het snoeien van de takken van Bonsai blanten en Ikebana bloemen.

€10,49
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK IKEBANA BONSAI SCHAAR 18 CM

Dankzij de grote comfortabele greep van deze Ikebana Bonsai schaar, is het mogelijk om langer te werken, zonder uw hand over te belasten.

€9,95
Beschikbaar
GARDENA MULTIFUNCTIONELE SCHAAR

De GARDENA multifunctionele schaar is een handige, universele schaar die prettig in gebruik is. De schaar is uitermate geschikt voor gebruik in de keuken en in de tuin. De schaar is ideaal voor het knippen van bloemen, kruiden, koord, metaaldraad, karton

€19,95
Niet beschikbaar
TRINATECH SOFTGRIP SCHAAR

Topkwaliteit schaar van 1.8mm dik vernikkeld 2CR13 RVS staal en blijvend scherp. Gaat langer mee dan de doorsnee schaar.De kwaliteitsschaar voor op kantoor, school of thuis.

€6,50
Beschikbaar
schaar MUNDIAL RED DOT 601N EENRINGSCHAAR ZWART 12 CM

De premium Mundial Red Dot eenringschaar is een duurzame, lichtgewicht schaar met 12 cm roestvrijstalen messen van hoge kwaliteit. De schaar maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig, met maximale controle te knippen.

€11,95
Niet beschikbaar
IKEBANA ARS 320BT IKEBANA SCHAAR 15,5 CM

Ikebana Ars schaar Dankzij de grote comfortabele greep van deze Ikebana Bonzai schaar, is het mogelijk om langer te werken, zonder uw hand over te belasten. Dankzij de korte messen, is er een grotere hefboomwerking waardoor het gemakkelijker is om krachti

€19,95
Niet beschikbaar