Lone Star Vuurschaal Ø 60 cm x 29 cm

Ook gedurende de koudere dagen wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van je terras of buitenruimte. Gelukkig kan dat gemakkelijk en sfeervol met behulp van de Lone Star vuurkorf.

€38,99
Beschikbaar
BBQ Collection Terrashaard Zwart 36x36x150cm

Blijf zelfs in de koudere maanden heerlijk warm buiten dankzij de BBQ Collection terrashaard. Met zijn moderne design past hij gemakkelijk in elke tuin en op elk terras.

€119,95
Beschikbaar
BBQ Collection Vuurschaal Ø 60 cm x 29 cm

Ook gedurende de koudere dagen wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van je terras of buitenruimte. Gelukkig kan dat gemakkelijk en sfeervol met behulp van de BBQ Collection vuurkorf.

€54,95
Niet beschikbaar
BBQ Collection Vuurkorf met Vonkenscherm 39 x 39 x 85 cm

Geniet van een gezellig vuurtje in je eigen tuin met deze zwarte, 85 cm hoge vuurkorf met vonkenscherm en pook van BBQ Collection.

€129,95
Beschikbaar
alpina Heater Terrasverwarmer met Afstandsbediening 2000W

Met deze efficiënte, elektrische terrasverwarmer van alpina met afstandsbediening creëer je heerlijke warmte binnen of buiten. Je plaatst de infrarood heater hangend aan de muur of het plafond bijvoorbeeld bij je terras of in een schuur.

€79,95
Beschikbaar
alpina Heater Terrasverwarmer met Afstandsbediening 1500W

Met deze elektrische terrasverwarmer van alpina met afstandsbediening creëer je buiten heerlijke warmte. Je plaatst de ronde heater met infraroodlamp hangend aan het plafond van bijvoorbeeld je overdekte terras of tuinhuis.

€114,95
Beschikbaar
alpina Heater Terrasverwarmer 2000W

Deze relatief energiezuinige, elektrische terrasverwarmer op infrarood van alpina geeft heerlijke warmte. Je bevestigt de heater hangend aan de muur of het plafond bijvoorbeeld buiten bij je terras of balkon of binnen in een werkplaats.

€74,95
Beschikbaar
alpina Heater Infrarood 800W

Deze infrarood verwarming van alpina is de ideale oplossing voor koudere dagen. De terrasverwarmer zorgt met gemak voor warmte op je terras, maar is ook ideaal voor binnen gebruik zoals in de werkkamer thuis of op kantoor.

€84,95
Beschikbaar