GARLAND BODEM NPK - pH TEST KIT (60 TESTS)

Om de beste kweek resultaten te behalen is het aangeraden om uw aarde te testen voordat u met de kweek te begint.

€32,95
Beschikbaar
MILWAUKEE MT6003 - BODEM NPK TEST KIT

De Milwaukee NPK Bodem Test Kit maakt het mogelijk om de concentratie van de drie elementen N, P, K van een bodemmonster te meten. In een tabel aan het einde van de gebruiksaanwijzing kunt u de N, P, K behoeftes terugvinden van de meest voorkomende gewass

€62,95
Beschikbaar
FERTOMETER BODEM VOEDINGSMETER

De Fertometer® meet de hoeveelheid voedingsstoffen in de aarde van uw potplanten en geeft een bemestingsadvies door middel van een lampje.

€22,95
Beschikbaar
Seramis vochtmeter 26cm 2stuks

De Seramis vochtigheidsmeter meet de vochtigheid in de kluit en geeft aan wanneer water gegeven moet worden. Deze meter dient na anderhalf jaar vervangen te worden

€7,50
Niet beschikbaar
GARLAND REGENMETER

Met deze Garland Regemeter meet je op een geweldige manier de regenval met duidelijke metrische schalen. Zeer geschikt voor weerenthousiasten en schoolprojecten. Een echte tuinmusthave!

€9,95
Beschikbaar
GARLAND BODEM PH TEST KIT (2 TESTS)

Om de beste kweek resultaten te behalen is het aangeraden om de pH waarde van uw aarde te testen voordat u met de kweek te begint. De Garland Grond pH Test maakt het zeer eenvoudig om de pH waarde van uw grond te meten. De Garland pH Test Kit bestaat uit

€6,25
Beschikbaar
GARLAND PROPAGATOR THERMOMETER

De Garland Propagator Thermometer is de ideale meter om de juiste temperatuur voor het ontkiemen van zaden te garanderen.

€6,95
Beschikbaar
GARLAND GROND THERMOMETER

De Garland Grond Thermometer is de ideale meter om de juiste temperatuur voor aarde, compost, zaaibedden en het kweken van planten te garanderen.

€18,25
Beschikbaar
Aqua Master Tools Aarde substraat pH meter S300 pro

Deze digitale grond pH / temperatuur meter kan gebruikt worden om de pH en temperatuur van kokosgrond en andere vochtige, zachte substraten of vloeistoffen te meten. De gebruiksvriendelijke knoppen zorgen ervoor dat de meter zeer eenvoudig te bedienen is.

€119,00
Niet beschikbaar