Verzenden & retourneren

Retour en Bedenktijd Voor uw bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf de bestelling in uw bezit is. Binnen de zichttermijn van 14 dagen kun je het retourneren als het artikel compleet is, in de originele staat, ongeopend en in de originele verpakking verkeerd, tenzij anders vermeld.

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:

-Producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. -Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. -Goederen die speciaal voor de klant zijn besteld of samengesteld.
Verzending afhalen 
Overboeking op onze rekening is op werkdagen = voor 15:00 besteld na 1a2 werkdagen af te halen met
Retour of afhalen adres

Tuincentrum Lopik
lopikplein 23
2546 EL Den HaagBestelling via Paypal, IDEAL of vooraf overmaken 
Dezelfde of  volgende dag verzonden,
Levering in 2 tot 4 werkdagen aan huis! 

IDEAL
Door het gebruik van IDeal kunt u direct inloggen op uw eigen bankrekening om uw bestelling te betalen. De volgende banken zijn aangesloten bij iDeal:

  • Rabobank
  • ABN Amro
  • ING Bank
  • Fortis Bank

PAYPAL
Door het gebruik van Paypal kunt u direct inloggen op uw Paypal account om uw bestelling te betalen via de bekende, simpele manier. Indien u nog geen Paypal account heeft, zal de Paypal website u gemakkelijk door de stappen leiden om een account aan te maken. Deze wordt gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening.
Vooraf overmaken
U kunt ook het order bedrag zelf over maken via uw eigen bank. Wanneer u voor deze methode kiest verzenden wij uw bestelling echter nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Voor Nederlandse banken duurt het gemiddeld 24 uur
(Let Op!!! Gelieve uw bestelnummer als betalingskenmerk invullen).

Contact: Mocht u onverhoopt vragen of klachten hebben neemt u dan gerust contact op via de mail  [email protected] bellen gaat sneller 0634340932