TERRASVERWARMING

Vuurkorf en Teppanyaki Grill 61x61x90cm

Genieten van meer sfeer en warmte buiten? En tegelijkertijd de lekkerste gerechten klaarmaken? Het kan allemaal met de BBQ Collection 3-in-1 vuurkorf met Teppanyaki grillplaat.

€132,99
Beschikbaar
Vuurkorf op Voet + Pook

Deze stijlvolle vuurkorf op voet vormt het gloeiende middelpunt van heel veel gezellige avonden buiten rond het vuur.

€87,99
Niet beschikbaar
Buitenhaard met Schoorsteen 2M

Geniet zelfs tijdens de koudere maanden of koele zomeravonden van meer sfeer en warmte buiten dankzij de BBQ Collection terrashaard. De stevige metalen sfeerhaard heeft een tijdloos en modern design dat perfect past in elke tuin en op elk terras.

€136,99
Beschikbaar
Terrashaard Zwart 44,5 x 44,5 x 134 CM

Wil jij ook op de koudere dagen optimaal van je terras of buitenruimte kunnen genieten? Dan is de BBQ Collection buitenhaard met schoorsteen perfect voor jou.

€113,99
Beschikbaar
Vuurschaal met vonkenscherm

Met deze mooie vuurschaal van BBQ collection geniet je van een gezellig vuurtje in je eigen tuin.

€84,99
Beschikbaar
Terrashaard Zwart 36x36x150cm

Blijf zelfs in de koudere maanden heerlijk warm buiten dankzij de BBQ Collection terrashaard. Met zijn moderne design past hij gemakkelijk in elke tuin en op elk terras.

€102,99
Beschikbaar
Vuurschaal Ø 60 cm x 29 cm

Ook gedurende de koudere dagen wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van je terras of buitenruimte. Gelukkig kan dat gemakkelijk en sfeervol met behulp van de BBQ Collection vuurkorf.

€46,99
Beschikbaar
Vuurkorf met Vonkenscherm 39 x 39 x 85 cm

Geniet van een gezellig vuurtje in je eigen tuin met deze zwarte, 85 cm hoge vuurkorf met vonkenscherm en pook van BBQ Collection.

€109,99
Beschikbaar
Heater Terrasverwarmer met Afstandsbediening 2000W

Met deze efficiënte, elektrische terrasverwarmer van alpina met afstandsbediening creëer je heerlijke warmte binnen of buiten. Je plaatst de infrarood heater hangend aan de muur of het plafond bijvoorbeeld bij je terras of in een schuur.

€74,99
Beschikbaar
Heater Terrasverwarmer 2000W

Deze relatief energiezuinige, elektrische terrasverwarmer op infrarood van alpina geeft heerlijke warmte. Je bevestigt de heater hangend aan de muur of het plafond bijvoorbeeld buiten bij je terras of balkon of binnen in een werkplaats.

€67,99
Beschikbaar
Heater Infrarood 800W

Deze infrarood verwarming van alpina is de ideale oplossing voor koudere dagen. De terrasverwarmer zorgt met gemak voor warmte op je terras, maar is ook ideaal voor binnen gebruik zoals in de werkkamer thuis of op kantoor.

€77,99
Beschikbaar
Portable radiant heater 00

Deze MH9BDF draagbare gaskachel van Mr Heater is de ideale verwarmingstool om overal mee naar toe te nemen.

€162,99
Beschikbaar