The Outsider Picknickset Inklapbaar Vernon Acacia

Mooi, stijlvol én praktisch: wat heeft een picknickset nog meer nodig? Een ander groot voordeel aan de Picknickset Vernon is dat deze ingeklapt kan worden, wat aanzienlijk veel ruimte bespaard indien u een kleine tuin heeft.

€799,00
Beschikbaar
The Outsider Arezzo Rechthoekige Picknickset 200 cm

Arezzo is een picknickset maar dan in een modern jasje! Met een tafellengte van 200 cm kunnen er met gemak 6 personen aan zitten. Het moderne, strak vormgegeven onderstel is gemaakt van aluminium en zal dus niet roesten. Dit is een zeer populair item!

€599,00
Beschikbaar
The Outsider Arezzo Ronde Picknickset 141 cm

Geniet samen van een lunch, diner of barbecue aan deze gezellige, ronde Arezzo picknicktafel! Gemaakt van onderhoudsvrij Polywood in combinatie met een aluminium (en dus roestvrij!) onderstel. De set heeft een fraaie houtlook. Deze set is zeer populair!

€845,00
Beschikbaar
The Outsider Tuintafel Inklapbaar Vernon Acacia 180x90 cm

Mooi, stijlvol én praktisch: wat heeft een tuintafel nog meer nodig? Deze tuintafel Vernon 180cm van The Outsider kan beter een luxe variant op een picknicktafel genoemd worden, omdat er ook losse bijpassende tuinbanken aangeschoven kunnen worden.

€445,00
Beschikbaar
Tuinsethoes - 210x210x90cm - bescherming tegen weer en wind

Deze hoes van Kinzo Garden beschermt je tuinmeubilair tegen alle weersomstandigheden.

€23,99
Beschikbaar
Bistroset blauw

Breng de Mediterraanse sferen in je tuin of op je balkon met deze vrolijke, zachtblauwe bistroset van Liftetime Garden!

€91,99
Niet beschikbaar
The Outsider Vernon Inklapbaar Picknickbank

Uitklappen en zitten. Inklappen en opbergen. Deze picknickbank Vernon van The Outsider is de perfecte oplossing voor een kleine tuin! Of als u de picknickbank graag regelmatig ergens mee naartoe neemt. Gemaakt van acaciahout en metaal met een coating.

€175,45
Niet beschikbaar