RAM Wand luchtbevochtiger 1.6 Ltr per uur

Deze luchtbevochtiger bevochtigt de lucht met 1.6 liter per uur en kan je aansluiten op de waterkraan

De muurbevochtiger is een aan de muur gemonteerde unit die extra vloeroppervlak mogelijk maakt zonder dat dit ten koste gaat van uw ruimte.
De gebruiksv

€299,00
Beschikbaar
GARDENA VERNEVELAAR MONDSTUKKEN SET 3 STUKS

De GARDENA mini vernevelaars verspreiden een zeer fijne nevel en zorgen voor een aangename verkoeling. De set bevat 3 mini vernevelaars die gebruikt kunnen worden in de vernevelaar Set. De vernevelaarset zorgt voor een aangename verfrissing op warme dagen

€13,95
Beschikbaar
alpina Slimme Klimaat- en Luchtvochtigheidsmeter

Monitor de temperatuur en luchtvochtigheid in huis met behulp van de alpina Smart home klimaat- en luchtvochtigheidsmeter. De slimme sensor meet temperaturen van -20 tot 60 graden en luchtvochtigheid van 0-100% RH.

€23,89
Beschikbaar
Grundig Luchtbevochtiger Zwart 15-35m2

Deze luchtbevochtiger voegt vocht toe aan de lucht in huis. Dit creëert een fijner binnenklimaat en gaat uitdroging van je huid, ogen en lippen tegen. Je kan zelfs wat aroma toevoegen.

€57,95
Beschikbaar
RAM Inline Waterfilter t.b.v. Wandluchtbevochtiger tegen Kalk

Dit is een eenvoudig en betaalbaar alternatief voor RO-filters, voor het reinigen van water voor gebruik met onze luchtbevochtigers en mistmakers of elk ander product dat negatief kan worden beïnvloed door slechte of harde waterkwaliteit, om de levensduur

€39,95
Beschikbaar
alpina Luchtbevochtiger 4,3L ABS

Behoud zelf de controle over luchtvochtigheid en geur in je huis met behulp van de alpina luchtbevochtiger.

€99,95
Beschikbaar
alpina Luchtbevochtiger 4L ABS

Met de alpina luchtbevochtiger verminder je problemen zoals een droge huid of ogen, gebarsten lippen en bepaalde allergieën.

€57,95
Beschikbaar
Grundig Luchtbevochtiger Wit 15-30m2

Deze luchtbevochtiger voegt vocht toe aan de lucht wat uitdroging van je huid, ogen en lippen voorkomt. Het helpt daarnaast om je planten gezond te houden in de winter!

€59,95
Beschikbaar
AIRFAN AIRFAN LUCHTBEVOCHTIGER HS-300

De AIRFAN Healthcare HS-300 luchtbevochtiger is een volautomatisch bevochtigingssysteem om de juiste vochtigheidsgraad in middelgrote en grote oppervlakken tot 300m³ te verkrijgen.

€310,99
Niet beschikbaar