Kinzo Accuboormachine14.4V

Vervelende snoeren en kabels liggen tijdens het klussen nooit meer in de weg met de accuboormachine van Kinzo. De accu laad binnen 3 tot 5 uur volledig op waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

€40,19
Beschikbaar
Kinzo Decoupeerzaag 230V / 400W

Het zagen van specifieke vormen en bochten in hout of tegels was nog nooit zo makkelijk als met de lichte en compacte Kinzo decoupeerzaag. Dankzij deze handige wipzaag maak je eenvoudig rechte snedes en perfecte bochten in verschillende zachte materialen.

€29,09
Beschikbaar
Kinzo Cirkelzaag 230V

Gebruik de Kinzo cirkelzaag om lange en rechte snedes te maken in onder andere hout, metaal en kunststof materialen. Zo zaag je jouw laminaat, kozijnen en plinten makkelijk en volledig op maat.

€51,79
Beschikbaar
Kinzo Schuurmachine 230V Palm Blauw

De kinzo driehoekschuurmachine is het perfecte stuk gereedschap voor het polijsten en afwerken van grootte oppervlakken hout, plastic en andere soortgelijke materialen.

€25,19
Beschikbaar
Kinzo Heteluchtpistool 230V Blauw

Met het Kinzo heteluchtpistool haal je de perfecte aanvulling op jouw gereedschapset in huis. Het warmtepistool heeft twee standen waarmee je onder andere oude verflagen af kunt branden, materiaal kunt verbuigen en zelfs bevroren leidingen kunt ontdooien.

€20,59
Beschikbaar
Kinzo Haakse Slijpmachine Ø115mm 230V 710W

Deze haakse slijpmachine van Kinzo is met zijn diameter van 115mm en toerental van 11.000 rpm ideaal voor klussers. Met een slijptol bewerk je metaal, steen en hout.

€30,39
Beschikbaar
Kinzo Elektrische Schroevendraaier met Bitset

Met deze elektrische schroevendraaier met uitgebreide bitset bespaar je geld, opbergruimte en maak je het jezelf extra gemakkelijk om allerlei soorten en maten van schroeven los en vast te draaien.

€25,69
Beschikbaar
Kinzo Klopboormachine 230V / 710W

Voor de zwaardere boorwerkzaamheden, zoals het boren van gaten in stevige materialen, is een reguliere boormachine vaak niet genoeg. In dit soort gevallen kun je beter de Kinzo klopboormachine gebruiken.

€31,09
Beschikbaar
Kinzo Schuurmachine 230V

De Kinzo schuurmachine is met zijn grote schuurzool perfect voor het afwerken van grootte oppervlakken. Dankzij de stofafzuiging zorgt deze vlakschuurmachine ervoor dat stof minder snel verspreid wordt.

€29,99
Beschikbaar