TUINCENTRUMLOPIK KAMERPLANT PLANTLOVER CADEAUSET

Ben jij een plantenliefhebber en zie jij in je omgeving vrienden en familie die wel een handje hulp kunnen gebruiken? Dan zijn deze twee Beginnend Plantlover cadeausets het ideale cadeau voor onder de kerstboom. Van plantenzak tot vochtmeter, met deze cad

€29,95
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK Tuin opbergbox - 310L - UV-bestendig - Antraciet

Tuinkussens, buitenspeelgoed en andere tuinspullen berg je eenvoudig op in deze robuuste opbergbak met deksel. Je beschermt je spullen zo tegen regen, vervuiling en andere invloeden van buitenaf.

€66,99
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK Voetenveger met Borstels

Houd modder, zand en ander vuil buiten de deur met deze praktische voetenveger

€20,99
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK PROPAGATOR 24 x 59 x 39 cm

Met een lengte van 58 cm en een breedte van 40cm biedt deze Garland XL kweekbak voldoende ruimte voor uw zaailingen of stekken. De XL propagator is geschikt voor alle maten stektrays.

€15,49 €22,95
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK ELECTRIC SPRAY PRO-3 VERNEVELAAR 1000 WATT 4 LITER

Degelijke elektrische vernevelaar voorzien van drie spuitmonden en een 4 liter grote tank. De krachtige 1000 watt motor zorgt ervoor dat de Pro-3 gelijkmatige nevel maakt die tot wel 10 meter ver komt. Het spuitvolume is instelbaar tussen de 0 en 980 ML p

€225,00
Beschikbaar
TUINCENTRUMLOPIK FLOW 2 GIETER 2 LITER GROEN

Degelijke gieter met een inhoud van 2 liter en modern design. De zorgvuldige studie van de gewichtsverdeling maakt deze gieter, wanneer hij wordt vastgehouden, ergonomisch en gebruiksvriendelijk.

€6,25
Beschikbaar