CN Continental OPVOUWBARE JERRYCAN 15 LITER MET KRAAN

De "Ghirba" vouwtank van CN Continental is ideaal voor het transport van water, wijn en andere voedingsvloeistoffen. De tank is van speciaal, flexibel en niet-toxisch materiaal zodat u onbezorgd 15 liter vloeistof bij u kunt dragen.

€15,95
Beschikbaar
CN Continental OPVOUWBARE JERRYCAN 10 LITER MET KRAAN

De "Ghirba" vouwtank van CN Continental is ideaal voor het transport van water, wijn en andere voedingsvloeistoffen. De tank is van speciaal, flexibel en niet-toxisch materiaal zodat u onbezorgd 10 liter vloeistof bij u kunt dragen.

€12,95
Beschikbaar
CN Continental BRANDSTOF JERRYCAN 20 LITER

Met de 20 liter Jerrican uit de Self 24-serie van CN Continental vervoert u eenvoudig vloeistoffen van punt A naar punt B, waaronder benzine. De jerrican is een goed alternatief voor traditionele metalen benzineblikjes.

€15,95
Niet beschikbaar
CN Continental BRANDSTOF JERRYCAN 10 LITER

Met de 10 liter Jerrican uit de Self 24-serie van CN Continental vervoert u eenvoudig vloeistoffen van punt A naar punt B, waaronder benzine. De jerrican is een goed alternatief voor traditionele metalen benzineblikjes.

€11,95
Beschikbaar
CN Continental BRANDSTOF JERRYCAN 5 LITER

Met de 5 liter Jerrycan uit de Self 24-serie van CN Continental vervoert u eenvoudig vloeistoffen van punt A naar punt B, waaronder benzine. De jerrycan is een goed alternatief voor traditionele metalen benzineblikjes.

€7,95
Beschikbaar
CN Continental GIETER GRIJS 12 LITER

Een plantengieter is onmisbaar bij de verzorging van uw planten. Deze gieter heeft een afneembare fijne broeskop en is van een zeer degelijke, absoluut gifvrije kunststof gemaakt. De inhoud van deze degelijke gieter is maar liefst 12 liter.

€10,95
Beschikbaar
CN Continental GIETER GRIJS 9 LITER

Een plantengieter is onmisbaar bij de verzorging van uw planten. Deze gieter heeft een afneembare fijne broeskop en is van een zeer degelijke, absoluut gifvrije kunststof gemaakt. De inhoud van deze degelijke gieter is maar liefst 9 liter.

€9,95
Beschikbaar
CN Continental GIETER GRIJS 6 LITER

Een plantengieter is onmisbaar bij de verzorging van uw planten. Deze gieter heeft een afneembare fijne broeskop en is van een zeer degelijke, absoluut gifvrije kunststof gemaakt. De inhoud van deze degelijke gieter is maar liefst 6 liter.

€7,95
Niet beschikbaar