• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen
BioBizz BioBizz Wormen mest 40 ltr
BioBizz Wormen mest 40 ltr €13,25

BioBizz Wormen mest 40 ltr

€13,25
Op voorraad
  • 2 years Guarantee
  • Returns are FREE
Informatie

BioBizz Wormenhumus 40 Liter

Wormumus is 100% organische mest van hoge kwaliteit. Het kan gebruikt worden om All·Mix® te verversen en om substraatmengsels en tuinondergrond te bereiden. Onze 100% pure organische vermicompost is getest in een laboratorium en niet geproduceerd met tuinafval, stortplaatsafval of compost. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit ervan. Het dieet van vermicompost bestaat uit mineralen en stenen en is zeer beheerst. Deze eigenschappen in combinatie met de natuurlijke microben in de grond zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteitsnormen voor vermicompost behaald worden.

Vermicompost, of Vcompost, is het heterogene mengsel van ontbindende groente- of etensafval, onderlaagmateriaal, en pure vermicompost dat wordt geproduceerd tijdens normaal vermicultuurgebruik. Vermicast, ook wel wormuitwerpselen, wormenhumus of wormenmest, is het eindproduct van de ontbinding van organisch materiaal uitgescheiden door bepaalde soorten regenworm. Door de wateroplosbare voedingsstoffen en bacteriën die het bevat, is vermicompost een uitstekende voedingsrijke organische mest en aardeverbeteraar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »