• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen

Dompelpompen met vlotter

0
Dompelpompen uitgerust met een vlotterschakelaar, schakelen automatisch uit of aan wanneer de vloeistof onder of boven een bepaalde stand komt. Dit voorkomt beschadiging van de pomp door drooglopen. Een dompelpomp bestaat uit een hermetisch afgesloten mo
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Dompelpompen uitgerust met een vlotterschakelaar, schakelen automatisch uit of aan wanneer de vloeistof onder of boven een bepaalde stand komt. Dit voorkomt beschadiging van de pomp door drooglopen.
Een dompelpomp bestaat uit een hermetisch afgesloten motor gekoppeld aan de pomp behuizing. Het geheel wordt ondergedompeld in de te verpompen vloeistof. Het belangrijkste voordeel van dit type pomp is dat het slijtage van de pomp voorkomt, een probleem geassocieerd met een groot hoogteverschil tussen de pomp en het vloeistofoppervlak. Dompelpompen duwen vloeistof naar het oppervlak, in tegenstelling tot jet pompen die aan vloeistoffen 'trekken'. Dompelpompen zijn efficiënter dan jet pompen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »