• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen

Plagron

Plagron substraat is samengesteld uit de allerbeste en uiterst zorgvuldig geselecteerde veensoorten. Door toevoeging van verschillende vezeltypen en perliet wordt een luchtigheid en zuurstofniveau bereikt zoals je dat alléén van Plagron kwaliteitsaarde ku
Lees meer

Plagron heeft een uitgebreid assortiment substraten, basisvoedingen en additieven. Onze doeltreffende voedingsoplossingen garanderen je de beste kweekprestaties. Al onze producten zijn gemakkelijk in gebruik, zorgen voor een lekkere geur en smaak en natuurlijk een hoge opbrengst. 

Al onze substraten, basisvoedingen en additieven zijn in vijf categorieën verdeeld die we hebben voorzien van een gekleurd etiket: 100% NATURAL (groen), 100% TERRA (rood), 100% COCO (oranje), 100% HYDRO (blauw) en UNIVERSAL (paars).

In eerste instantie kies je dus voor een kweekstijl (100% NATURAL, 100% TERRA, 100% COCO of 100% HYDRO). De substraten en basisvoedingen die binnen deze kweekstijl vallen kun je met elkaar combineren. Stel je wilt volledig biologisch kweken; dan kies je voor de kweekstijl 100% NATURAL. Je kiest een substraat uit deze groene lijn, bijvoorbeeld Promix. Wat betreft de basisvoeding is het dan duidelijk: je neemt de basisvoeding met het groene etiket, Alga Grow en Alga Bloom dus. Vervolgens kun je Promix, Alga Grow en Alga Bloom combineren met alle UNIVERSAL producten. Eenvoudig en heel effectief

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »