• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen

Hesi Hydro

8
De Hydrocultuur meststoffen van Hesi bieden de plant direct alle noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste concentratie. Dit zorgt ervoor dat de voedingstoffen eenvoudig door de wortels geabsorbeerd worden als deze langs de wortels stromen. HESI Hydro me
Lees meer
Sorteer op:

De Hydrocultuur meststoffen van Hesi bieden de plant direct alle noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste concentratie. Dit zorgt ervoor dat de voedingstoffen eenvoudig door de wortels geabsorbeerd worden als deze langs de wortels stromen. HESI Hydro meststof is beschikbaar in een groei en bloei-versie.

HESI Hydro Groei en Hydro Bloei bevatten complex-bindende stoffen ("chelaat") die de sporenelementen stabiel houden en maken ze tolerant voor de voedingscomponenten. Hierdoor blijven ze stabiel totdat ze geabsorbeerd door de plant. Bovendien maken de chelaten de sporenelementen onafhankelijk van de pH-waarde opneembaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »