• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen

Tropf-Blumat

3
TROPF-BLUMAT Tropf-Blumat is een volautomatisch systeem voor plantbewatering, dat geen schakelklok of elektriciteit nodig heeft. Elke Tropf-Blumat is tegelijkertijd een sensor en druppelaar en reageert direct op de bodemvochtigheid. Wanneer de grond d
Lees meer
Sorteer op:

TROPF-BLUMAT

Tropf-Blumat is een volautomatisch systeem voor plantbewatering, dat geen schakelklok of elektriciteit nodig heeft.

Elke Tropf-Blumat is tegelijkertijd een sensor en druppelaar en reageert direct op de bodemvochtigheid. Wanneer de grond droog wordt, ontstaat in de Tropf-Blumat een onderdruk. Hierdoor gaat een klepje in de Tropf-Blumat open en begint de bewatering. Wanneer de vochtigheid weer volstaat, wordt de waterafgifte automatisch beëindigd.

Elke Tropf-Blumat reageert volledig zelfstandig. Op die manier worden de afzonderlijke planten individueel bewaterd, of ze nu veel of weinig water nodig hebben, of het nu regent of de zon schijnt. Per plant, pot of bak wordt ten minste 1 Tropf-Blumat geïnstalleerd, die dan op de gemeenschappelijke aanvoerslang wordt aangesloten. Een juist ingestelde installatie hoeft een seizoen lang niet meer te worden veranderd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »