• Lorem ipsum

Canna

CANNA
Artikelcode f812016
€3,50
niet op voorraad
CANNA Coco Slabs zijn gevuld met 100% organisch cocos substraat met een homegene en fijne structuur. De Canna Coco Slabs zijn vrij van virussen, chemische toevoegingen en bodemziekten. Naast het feit dat het niet gestoomd is, onderscheidt CANNA Coco subst Lees meer
CANNA
COCO SLAB 1 METER
CANNA Coco Slabs zijn gevuld met 100% organisch cocos substraat met een homegene en fijne structuur. De Canna Coco Slabs zijn vrij van virussen, chemische toevoegingen en bodemziekten. Naast het feit dat het niet gestoomd is, onderscheidt CANNA Coco subst
€3,50
Canna

CANNA

Met de CANNA substraten voor kiemen (Seedmix) en kweken (Professional, Professional Plus) bent u verzekerd van zuivere grond met een goede structuur.

CANNA TERRA is een complete productlijn voor kweken op aarde. Het voordeel aan aarde, is dat aarde plantenvoeding vasthoudt.

Dit zogenaamde bufferende vermogen maakt aarde een vergevingsgezind kweekmedium. Bij kweken op aarde luistert voeding geven niet zo nauw. Daarom is dit substraat uiterst geschikt voor beginnende kwekers en indien u geen omkijken wilt hebben naar uw planten.

De plantenvoeding CANNA Terra Vega en CANNA Terra Flores is geschikt voor het kweken van groente en snelgroeiende planten in een pot aarde of in de volle grond.

Een alternatief voor kweken op aarde is kweken op kokos, CANNA COCO en CANNA COGr. Deze twee productlijnen zijn afgestemd op groente en snelgroeiende planten. Beide bestaan uit een kokossubstraat met RHP-keurmerk en bijhorende plantenvoeding.

Het CANNA Coco Professional Plus kokossubstraat is volledig organisch en vrij van virussen, bodemziekten en chemische bestrijdingsmiddelen. De fijne structuur en ideale lucht/water huishouding bieden uw planten een perfect uitgangspunt voor weelderige groei en bloei. Het kokossubstraat is voorgebufferd zodat de planten zich vanaf dag 1 goed ontwikkelen.

In vergelijking met andere kokossubstraten, heeft het CANNA COGr Board een grovere en luchtigere structuur. Het kan grote hoeveelheden vocht en voedingsstoffen opnemen welke direct beschikbaar zijn voor de plant.

Het substraat geeft de wortels veel lucht waardoor ze zich beter ontwikkelen. Ook is de watergift preciezer en droger af te stemmen. Door deze eigenschappen kunt u als kweker de groei en bloei goed sturen. COGr Board is vanwege het formaat ideaal voor in kweekbakken.

Bijbehorende CANNA producten zijn: CANNA COCO A+BCANNA COGr VegaCANNA COGr Flores en de CANNA COGr Buffering Agent.