• Lorem ipsum

Canna

CANNA

De expertise van CANNA is afkomstig van hun toewijding aan populaire plantensoorten en heeft geleid tot diverse specialisaties. Elke specialisatie heeft een receptuur en/of voedingsschema op maat en wordt onderbouwd met uitgebreide productinformatie, artikelen en onderzoeken. Met als doel: ondersteuning bieden aan de kweker voor een kwalitatief eindresultaat.

Het bijzondere is dat CANNA zowel de ontwikkeling, productie, distributie en service met betrekking tot plantvoeding allemaal zelf doet. Zo houden ze de controle in eigen hand en kunnen ze de kwaliteit waarborgen.

Ook CANNA beschikt over een duurzame voedingslijn, namelijk BIOCANNA. Deze meststoffen zijn 100% natuurlijk, bevatten geen dierlijke restproducten en zijn speciaal ontwikkeld voor de bodemteelt. De samenstelling van het product is volledig afgestemd op de behoeften van de plant. Bijkomend voordeel is dat het product geen dierlijke organismen, zoals influenzavirussen (vogelgriep bijvoorbeeld) bevat die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.