• Lorem ipsum

Biotabs

Geen producten gevonden...
Biotabs

BIOTABS

BioTabs is een innovatief Nederlands onderzoeksbureau en producent van organische meststoffen & bodemverbeteraars met meer dan 30 jaar ervaring in de plantenteeltAl 25 jaar cultiveerden ze hun geliefde planten op Rockwool. Vijf jaar geleden zijn ze begonnen met het testen van biologische teelt. Dit was voor hen een keerpunt.

De resultaten waren geweldig. Na een overvloedige oogst herkenden ze nauwelijks de geur en smaak van hun planten.De geur en smaak waren vele malen rijker en intenser. Dat was het begin van hun zoektocht naar de ultieme biologische kweekmethode.

De revolutionaire biologische kweekmethode van BioTabs is gebaseerd op het gebruik van nuttige bodemschimmels en bacteriën. Het toevoegen van grote hoeveelheden van deze goedaardige schimmels en bacteriën in de potgrond resulteert in een spectaculaire verbetering van het bodemleven.

Door dit gezondere bodemleven, bouwen uw planten een betere weerstand (immuniteit) tegen ziekten en plagen op. Als gevolg daarvan kunnen ze al hun energie gebruiken voor een uitbundige groei en bloei.