• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen
Minigarden MiniGarden Vertical, terracotta (54 x 63 x 13 cm)
MiniGarden Vertical, terracotta (54 x 63 x 13 cm) 54,-

MiniGarden Vertical, terracotta (54 x 63 x 13 cm)

€54,- €54,00
Op voorraad
  • 2 years Guarantee
  • Returns are FREE
Informatie

MiniGarden Vertical, terracotta (54 x 63 x 13 cm)

Minigarden® Vertical is een modulair systeem voor het verticaal kweken van decoratieve planten, aromatische kruiden en groenten.

Minigarden® Vertical is zelfdragend, voorzien van een gepatenteerd drainage systeem en kan afhankelijk van de soort planten welke u wenst te kweken, zowel binnen- als buitenshuis worden geïnstalleerd.

Minigarden® Vertical's modulariteit biedt u oneindig vele de mogelijkheid voor het ontwerpen en installeren van verticale tuinen en groene wanden van ieder gewenst formaat.


Elke module van het systeem van de Minigarden® Vertical bestaat uit slechts vier soorten onderdelen die eenvoudig te monteren zijn: een deksel, zes ronde clips, een hoofdmodule met drie holtes en een plaat op de basis.
De montage is uiterst eenvoudig en de mogelijkheden zijn onbegrensd. Dankzij het modulaire karakter kunt u modules verticaal en horizontaal met elkaar combineren, in een enkelvoudige structuur of dubbelzijdig, waardoor er tal van combinaties mogelijk zijn.
Minigarden® Vertical kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Het systeem kan heel gemakkelijk worden gemonteerd aan wanden, muren en gevels.


Minigarden® Vertical’s veelzijdigheid en eenvoud maakt een eenvoudige en duurzame installatie aan de wand mogelijk, vanaf de vloer of vanaf iedere gewenste hoogte, zoals in een afbeelding is geïllustreerd.
Minigarden® Vertical kan tegen een wand gemonteerd worden, indien nodig, met behulp van schroeven en circulaire clips.
Minigarden® Vertical kan worden gebruikt in combinatie met Minigarden® Corner, waardoor het aantal mogelijke combinaties met dit systeem wordt vergroot.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »