• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen

Propagator

12
redelijk ruim Deze propagator gebruik ik om peper plantjes te kweken. De warmte is zeer goed te regelen middels de dimmer. Een temperatuur tussen 25 - 28° is perfect haalbaar en waarschijnlijk hoger ook. Al mijn verschillende zaadjes zijn uitgekomen. De
Lees meer
Sorteer op:

tuincentrumlopik

De Propagator 64/50 is een verwarmde, temperatuurinstelbare kweekbak voor het opkweken van al uw stekken en zaden.

Door de goede isolatie en het zware verwarmingssysteem is dit kweeksysteem bij uitstek geschikt voor het snel en gezond opkweken van moeilijk ontkiembare zaden en stekken, zowel bij lage als hoge omgevingstemperaturen. De glashelder transparante deksel zorgt voor de best mogelijke lichtinval en de ontluchtingsschuiven geven extra controle over luchtvochtigheid en temperatuur. Het sterke verwarmingssysteem maakt bodemtemperaturen mogelijk tot "omgevingstemperatuur +30 graden Celsius". Mede door de isolerende buitenbak is er bij kweken in een koude kas bij 0 graden Celsius nog een bodemtemperatuur mogelijk tot 25-30 graden Celsius.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »