• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen

Gardman

1
Bij Gardman streven we ernaar om producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in meer dan 25 categorieën te leveren en zijn er trots op het meest uiteenlopende assortiment tuinproducten op de markt aan te bieden. Hoewel prijs een belangrijke dr
Lees meer
Sorteer op:

Gardman

Bij Gardman streven we ernaar om producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in meer dan 25 categorieën te leveren en zijn er trots op het meest uiteenlopende assortiment tuinproducten op de markt aan te bieden. Hoewel prijs een belangrijke drijfveer blijft, begrijpen we ook hoe belangrijk het is om consumenten de keuzevrijheid te bieden om hen betrokken te houden en keer op keer terug te keren naar uw winkel. Onze strategie is gericht op merkinvestering - het creëren van dwingende redenen voor consumenten om te handelen in en tussen kerncategorieën en het verhogen van de manduitgaven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »