• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • levering binnen 1-2 dagen
Aptus Aptus Bioshark Soil Attack Liquid 1 ltr
Aptus Bioshark Soil Attack Liquid 1 ltr €157,95

Aptus Bioshark Soil Attack Liquid 1 ltr

€157,95
Op voorraad
  • 2 years Guarantee
  • Returns are FREE
Informatie

APTUS SOIL ATTACK LIQUID 1 ltr

Soil Attack Liquid is een 100% organisch product dat niet schadelijk is voor nuttige insecten en voorkomt problemen met bodeminsecten die zich in het substraat nestelen en het wortelsysteem aantasten.

Tegen bodem insecten
Soil Attack Liquid voorkomt problemen met bodeminsecten die zich in het substraat nestelen en het wortelsysteem aantasten. Het preventief gebruik van Soil Attack Liquid voorkomt problemen met de varenrouwmug, fruitvliegjes, wolluis en aaltjes. Soil Attack Liquid bevat bepaalde terpenoiden die bijtende en zuigende insecten op een afstand houden. Soil Attack Liquid is een 100% organisch product dat niet schadelijk is voor nuttige insecten.

Voordelen

  • Geen problemen meer met bodeminsecten;
  • 100% organisch en niet schadelijk voor het gewas.

Tips & Trucs
Het preventief gebruik van Soil Attack Liquid houdt bodeminsecten gedurende de hele cyclus op afstand.

Samenstelling
Soil Attack Liquid bevat een natuurlijke olie die uit de vrucht van een tropische boom wordt gewonnen. Deze olie wordt al eeuwenlang voor allerlei medische en plantkundige toepassingen gebruikt. Deze olie is in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Voor de Soil Attack Liquid wordt enkel de zeer zuivere en vloeibare kwaliteit gebruikt. Deze kwaliteitsolie wordt verkregen door het koud persen van de vruchten. Soil Attack Liquid is een puur product dat niet verdund is met water.

Toepassing
Na het poten Soil Attack Liquid met de eerste waterbeurt meegeven. Na 21 dagen herhalen. Dosering: 25/50 ml per 100 liter water. Aangieten of via irrigatiesysteem toedienen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »