Canna Bio Boost 250 ml.

Artikelnummer: 2867
Canna presenteert met gepaste trots de revolutionaire en nieuw ontwikkelde biologische productlijn: Bio Canna. Bio Canna producten zijn 100% natuurlijk, voldoen aan alle eisen voor de biologische landbouw. Dat wil zeggen, wettelijk gecontroleerd, gegarandeerd BIOLOGISCH!

Na jarenlange veldstudies onder meer in de primaire regenwouden van Zuid- Azië, Afrika en Midden-Amerika en onderzoek in de laboratoria van CannaResearch, is Canna meer dan trots met de introductie van haar Bio Boost !
Canna Bio Boost is een opbrengstverhogende input voor elk teeltsysteem en kan in combinatie met alle voedingslijnen en additieven van Canna worden toegepast. Bio Boost is geen voeding, maar een natuurlijk gefermenteerd plantenextract met bloeistimulerende eigenschappen dat ook voor een vollere smaak verantwoordelijk is. Bio Boost is een ware oppepper voor planten, vol bio-actievebestandelen. Het zorgt voor een extra stofwisseling waar de plant juist tijdens de bloei zo'n behoefte aan heeft. Het resultaat is een stevige en vitale vruchtzetting met een hoger vruchtsuikergehalte. De planten worden gezonder, sterker en zijn minder vatbaar voor ziektes en plagen.
Het aantal bio-actieve bestanddelen in Bio Boost is enorm.

Zowel Bio Canna producten als Canna producten zijn kwaliteitsproducten.Canna producten zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale interactie tussen het voedings- en het groeimedium gebaseerd op de theorie van de precisielandbouwwaarin de plant direct en nauwkeurig gevoed wordt. Bio Canna is ontwikkeld
vanuit de visie van de biologische landbouw en is tevens gebaseerd op een zowel directe als indirecte voeding aan de planten. Dit houdt in dat Bio Cannaproducten de microflora rond de wortels stimuleert, welke de plant helpt om de
benodigde nutriënten op te nemen en tevens het wortelmilieu van de plant beschermt. Er wordt als het ware een complex ecosysteem gecreëerd dat door de planten samen met andere organismen steeds in evenwicht gehouden wordt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen